Vad kan en canvastavla kosta?

Priser på canvas varierar kraftigt beroende på tryckeri. Du kan påverka priset mycket genom att först och främst ha tålamod. Har du tålamod? Då kan du faktiskt spara pengar eftersom det enda du faktiskt behöver göra är jämföra mellan ett urval av företag som kan vända dig till när du ska beställa din canvastavla. Tre smarta tips delar jag med som du ska ha i åtanke innan du beställer:

  1. Frakten ska kosta max 100 kr! Många tryckerier erbjuder gratis frakt eller under en hundring.
  2. Beroende på mått och storlek så kan du även beställa från andra EU-länder som leverera till Sverige. Självklart blir det betydligt billigare men jag rekommenderar att beställa genom ett svenskt tryckeri om canvastavlan är i större mått.
  3. Rabattkampanj är viktigt! Vem tackar nej till att spara pengar? Om du kan spara pengar på frakten eller få några % i rabatt på din canvastavla så gynnar det dig.

Canvas foto är billigast att trycka online

Att beställa canvas tavla online jämfört med ett lokalt företag kommer att skilja sig i pris. Prisfaktorn är avgörande för många och säljer man via nätet så kan tryckeriet ha sin produkt i en mindre ort men bra fraktavtal som ger möjligheter till att leverera inom hela Sverige. Canvastyg varierar även eftersom det finns billiga som dyra varianter. En canvastavla med måtten 60×40 kostar i snitt 350kr på nätet jämfört med en lokal butik nere i stan tar nästan 550kr för samma storlek. Är det akut med canvastavlan? Då tycker jag absolut att du ska handla lokalt men glöm inte att vara tydlig med dina önskemål, betalar du ett par hundra för en canvastavla så ska du bli nöjd.

Alltiallo.nu